Cafebord är en viktig del av en informell arbetsplats. De fungerar också bra i receptioner, lounger och avkopplingsområden. De har också en stor dekorativ potential. Det finns många olika typer av kontorscafebord tillgängliga, och de varierar mycket i sina praktiska värden, stil, storlek och färg. Moderna cafebord är bra för moderna interiörer, medan klassiska modeller är bättre för traditionella kontorsmiljöer. På nätet finns återförsäljare med stort utbud av cafebord att välja bland.

En plats att sitta på under fikapausen

Fikapausen är ett viktigt tillfälle för personer från olika avdelningar att mingla. Detta är ett bra sätt att bryta rutinen att arbeta på ett kontor, och även för att förhindra isolering. Arbetsplatsen är en väldigt social plats och en fika på ett bra kafé kan få alla att känna sig som en del av samma gemenskap. Kolla in på AZDesign för inspiration.

Cafebord i ett väntrum

Cafebordet i ett väntrum är ett nyckelelement i ett rum utformat för väntande patienter eller kunder. Dess syfte är att tillhandahålla en bekväm plats för väntande patienter att koppla av och fördriva tiden. Som med andra delar av ett hem ska väntplatsen kännas som en bekväm plats att besöka med vänner och familj. Ibland kan besökarna komma tidigt, men de kan fortfarande behöva vänta ett tag. Ett cafebord är ett bra ställe att ställa en kopp kaffe på.

Ett bra väntrum måste ha bekväma och imponerande sittplatser och belysning. Ett sjaskigt väntrum gör ett dåligt första intryck. Det rekommenderas att uppdatera väntrumsmöbler vart femte år. Välj en ansedd leverantör som tillhandahåller kvalitet, hållbara möbler och designexpertis. Du bör också hitta en leverantör som erbjuder leverans utan stök.