Att välja de bästa underkläderna för män är en viktig uppgift för män. De måste välja något som passar deras aktivitetsnivå, ser bra ut och passar deras budget. Lyckligtvis finns det gott om val på marknaden idag. Några av de bästa märkena inkluderar La Perla, Bombas, Calvins och MeUndies.

Förutom de vanliga misstänkta finns det några nyare namn på marknaden. MeUndies, till exempel, är en prenumerationstjänst som levererar premiumunderkläder till sina medlemmar varje månad. Tjänsten inkluderar kalsonger, trosor, stringtrosor och trunks. De erbjuder även matchande par, tillsammans med en patenterad BallPark-påse som skyddar innehållet i dina underkläder.

De bästa kalsongerna bör vara gjorda av slitstarkt material. Till exempel anses Calvins bomullstrosor vara de bästa i herrunderklädesvärlden. Dessa underbyxor har en vanlig resning, ett snyggt stretchigt midjeband och en funkig gylf. Märket har också grenat ut till badkläder. Dess senaste erbjudande är en herrlinje som heter Savage X Fenty. Det är inte precis ett exklusivt lyxmärke, men det har rätt mängd pizazz för den genomsnittliga killen.

Kalsongerna ska också vara snygga. Du kan hitta herrunderkläder med alla möjliga tryck och färger samt underkläder i varierande längder och sömmar. En av de mest populära färgerna är solid vit. Vissa modeexperter föredrar trosor eftersom de lätt glider under byxorna utan att likna underkläder för mycket.

De bästa herrunderkläderna bör ha ett högt bomullsinnehåll, ett mjukt flex midjeband och någon form av non-roll eller non-snag design. De bästa är vanligtvis gjorda av 90 % bomull eller mer. Detta gör dem mjukare och bekvämare.

De bästa herrunderkläderna kan också vara de mest funktionella. MeUndies erbjuder till exempel en patenterad BallPark-påse som skyddar innehållet i dina underkläder och håller dem på plats. Det är också värt att nämna att MeUndies inte har några långtidskontrakt, så du kan säga upp när som helst. Det finns också ett prenumerationsalternativ som låter dig hoppa över en månad i taget.

Ett av de snyggaste underklädesmärkena för män är La Perla. De är kända för sina högkvalitativa bomullsunderkläder, såväl som sin badklädeslinje. Du kan räkna med att spendera cirka 500 kr för ett par La Perlas underkläder. Det är lite dyrare än vissa av de andra märkena, men det är väl värt pengarna.

De bästa herrunderkläderna kan hittas hos det största utbudet av onlineåterförsäljare. Några av de bästa är MeUndies, Bombas, La Perla, Calvins och Richer Poorer. De är alla välrenommerade varumärken och har ett brett utbud av stilar att välja mellan. Dessutom kan du köpa extra par underkläder i form av förpackningar. Detta är särskilt praktiskt om du vill fylla på.

De bästa herrunderkläderna är kanske inte det bästa materialet. De mest bekväma underkläderna använder en blandning av olika bomull, modal och nylon. Alternativt kan du välja ett silkeslent lyocelltyg.